Vytápění a chlazení domů

Vytápění a chlazení domů - InMagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Pokud hledáte systém na vytápění domova, můžete vybírat z celé řady řešení. Druhou položkou pak bude případné chlazení, kdy existuje hned několik provedení klimatizací. Nebo můžete oboje spojit a pořídit si tepelné čerpadlo. Pokud nevíte kudy kam, pomůže vám tento článek.



Topný systém může fungovat na principu pálení dřeva či uhlí, ohřáté vody nebo vytápění plynem či pomocí elektřiny. Vzhledem k plánovaným změnám legislativy a růstu cen energií se nejzajímavějším řešením stává tepelné čerpadlo. To dokáže využít energie nejen ze vzduchu či vody, ale i také ze země. Jeho další nespornou výhodou je, že v teplých dnech může posloužit jako chlazení.

tepelné čerpadlo

Klimatizace

Pokud neplánujete pořízení tepelného čerpadla, ale potřebujete systém chlazení domu, vybírat budete mezi klimatizacemi. Jako první si promyslete, zda chcete mobilní nebo stacionární klimatizaci. Dalším parametrem bude výměr prostoru, který budete chtít ochladit. Čím větší prostor, tím bude samozřejmě potřeba větší výkon. Dejte si pozor na hlučnost, zejména, když chcete klimatizaci pořídit do ložnice. A nesporně nejdůležitějším parametrem bude spotřeba.

Nejen tepelná čerpadla na jednom místě

Ať už se připravujete na léto a sháníte systém na chlazení domova, nebo potřebujete vyřešit vytápění, máme pro vás řešení. Obrátit se můžete na firemniprofil.cz, kde najdete dodavatele, který vám může poradit, dle oboru. Ostatní zákazníci uvedeným firmám přiřazují hodnocení a vy si tak jednoduše vyberete službu podle reference. Nechybí informace o sídle firmy, možné je také udělovat slovní recenze. Jednoduše tak porovnáte služby. Vybrané dodavatele můžete kontaktovat prostřednictvím uvedených kontaktních údajů.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle