Wifi zásuvky pomohou s kontrolou účtů za elektřinu

Wifi zásuvky pomohou s kontrolou účtů za elektřinu - Inmagazin.cz Kategorie: PRAKTICKÉ

Úspora je dnes číslem jedna, cena elektřiny za poslední dekádu významně stoupá a nedá se očekávat, že přijde změna trendu. Co s tím? Jednoduše, přizpůsobit se a postarat se o ekonomičtější provoz celé domácnosti.



Nemusí to být těžký úkol, stačí, když si pozvete na pomoc moderní technologie a zadáte jim práci. Mobilní aplikace, která vám nabídne přehledné grafy a tabulky, je pro takové šetření vhodným doplňkem. Každá domácnost má své rezervy a když dostanete fundovanou nápovědu, je další rozhodnutí ku prospěchu celé věci. Meziroční úspora, kontrola nad výdaji a klid v duši, to jsou zde hlavní body.

Snadná instalace potěší každého

A jak se vlastně zapojí? Wifi zásuvky zaujmou už na první pohled, jejich instalace je totiž zcela nenáročná a zvládnete ji za několik okamžiků. Díky návodu to půjde snadno i těm, kteří si s moderním světem zatím příliš nerozumí. A určitě nejde jen o monitoring spotřeby elektřiny, můžete si také nastavit scénář na celý týden dopředu a zapnout si kávovar vždy brzy ráno. Probudit se s šálkem voňavého nápoje, taková věc se přece neomrzí, že? Mobilní aplikace se může stát vaším každodenním spojencem a přítelem. Pokud zapomenete vypnout nějaký elektrospotřebič, není nutné se vracet z chaty do bytu, stačí jedno kliknutí a je hotovo.

wifi

Statistika bude vždy po ruce

Efekt uvidíte už za několik dnů. A když budete mít podobných zásuvek v bytě více, jste o velký krok blíž směrem k moderní domácnosti. Statistika spotřebovaných kilowatthodin je velmi přehledná a bude k dispozici pro každý připojený spotřebič. Není to lepší, když jsou věci opravdu pod kontrolou? Navíc lze připojit i spotřebiče s vysokým odběrem, jako jsou kávovar nebo indukční plotýnka. Pokud vás podobná tématika zaujala, nahlédněte na cel-tec.cz a dozvíte se víc!


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle