Zakázková kovovýroba Pokorný – vše kolem kovu pro váš dům i zahradu

Zakázková kovovýroba Pokorný – vše kolem kovu pro váš dům i zahradu - Inmagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Sice žijeme v době plné plastů, dalších moderních materiálů a 3D tiskáren, stejně jako návratu k přírodě, třeba v podobě dřeva a kamene. Ale stále ještě existují produkty, stroje a objekty, pro které je kov nenahraditelným materiálem. Důležité je vybrat si toho správného a kvalitního dodavatele.



Ploty, branky i vrata

Pokud potřebujete koupit, opracovat či vyrobit nějaký díl či výrobek z různých kovových materiálů, obraťte se na firmu Kovovýroba Pokorný. Umí opravdu všechno – vyrobit a namontovat veškeré typy oplocení, zhotovit a osadit všechny druhy bran, branek, vrat nebo kovových průchodů. To platí samozřejmě také o výrobě a montáži průmyslových bran a vrat s pojezdem, které jsou ovládány elektropohonem. Ale nejen to.

kovovýroba

Ve firmě si můžete objednat rovněž svaření a kompletaci drobných kovových výrobků, jako jsou mříže, sloupy, nosníky, přístřešky a kovové stoly a další kovové výrobky, včetně zámečnických prací. Stejně tak si zde můžete objednat také kovovou konstrukci výrobní haly, ocelovou konstrukci schodiště včetně nášlapů a zábradlí, a to z různých materiálů podle preferencí zákazníka.

Kovovýroba na zakázku

Podle technického výkresu i podle jednoduchého popisu zákazníka vám vyrobí jednotlivý kus výrobku, stejně jako jeho malou či velkou sérii. Pomohou vám vybrat a objednat potřebný kovový materiál, ale dostanete tady nejen nové výrobky, ale můžete si zde nechat opravit třeba starší železnou branku, dveře nebo zámky a umí si také vyrobit poškozené kovové díly.

Máte-li zájem o některý z nabízených výrobků nebo služeb, kontaktujte pracovníky firmy e-mailem, nebo telefonicky, případně ji navštivte v obci Krahulov severozápadně od Třebíče. Určitě budete s prací firmy Kovovýroba Pokorný spokojeni. Veškeré informace najdete na firemním webu.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle