Česká pracovní obuv Prestige - klasika, kterou jste si oblíbili

Česká pracovní obuv Prestige - klasika, kterou jste si oblíbili - Inmagazin.cz Kategorie: RODINA

Tradiční české značky se těší velké oblibě a nejinak je tomu u značky české pracovní obuvi Prestige. Čím to je, že se tato obuv dostala do popředí a stále si drží své místo na slunci v oblasti pracovní obuvi, navzdory velké konkurenci?



Praktická, slušivá a certifikovaná pracovní i volnočasová obuv

Historie pracovní obuvi Prestige sahá více než 30 let do historie, kdy se legendární “lendlovky” dostaly na trh. Svůj jedinečný design, díky kterému si získaly největší oblibu, si tenisky udržely dodnes. V dnešní době už ale nejde o pouhé tenisky. Obuv Prestige je plně certifikovaná a řadí se jak mezi pracovní obuv, tak mezi obuv zdravotně nezávadnou. Navíc dětská obuv Prestige se pyšní certifikátem Žirafa označujícím dětskou, zdravotně nezávadnou obuv.

I přesto, že boty Prestige mají své věrné zákazníky mezi starší populací, i u mladých má značnou oblibu díky nadčasovému designu a schopnosti držet klenbu chodidla a šetřit tak pohybový aparát uživatele.

prestige

Polobotky, sandály i kotníková obuv - zkrátka nabídka, která osloví každého

V nabídce obuvi Prestige si vybere každý. Najdete zde jak klasické tenisky, tak letní sandály nebo kotníkovou obuv vhodnou do chladnějšího počasí. Samozřejmostí je použití kvalitních textilních materiálů a odolné podešve.

V nabídce pracovní obuvi Prestige, kterou najdete u prodejce pracovních oděvů TOMIS CZ, se letos v létě objevilo plno novinek. Vyzkoušejte polobotky nebo kotníkové boty, které mají klasický vzhled, vzhled DENIM, prestižky se semišovým povrchem nebo obuv z kůže s potažením polyuretanovou folií. U pracovních sandálů Prestige se setkáte s přírodním usňovým materiálem nebo měkkým velurem.

U všech typů pracovní obuvi Prestige si můžete být jisti kvalitní podšívkou a podle zvoleného modelu vlastnostmi jako je absorpce energie v patě, antistatičnost, odolnost podrážky proti olejům, protiskluzovost, odolnost proti oděru a vybavení reflexními prvky.

Doporučujeme:

Chcete v práci vypadat stylově? S těmito tipy na pracovní oděvy sklidíte úspěch

Tipy na stylové montérky, které vás zahřejí i v těch největších mrazech


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle