Laserové zákroky v estetické medicíně jsou stále žádanější

Laserové zákroky v estetické medicíně jsou stále žádanější - InMagazin.cz Kategorie: RODINA

Dnes už jsou zákroky estetické medicíny stále rozšířenější a těší se čím dál větší oblibě. Téměř by se dalo hovořit o laserové kosmetice.



Omlazení obličeje, redukce vrásek, odstranění žilek, získání mladistvějšího vzhledu – to vše jsou důvody, které nás vedou k tomu, že vyhledáme specialisty v oboru estetické medicíny a svěřujeme se do jejich rukou. Laserové zákroky, které se využívají, jsou dnes již běžně rozšířené a v rukou zkušených lékařů také bezpečné. BcD clinic – laserové centrum Praha se setkává s ženami, muži, mladšími i staršími pacienty, kteří mají zájem trochu vylepšit svůj vzhled.

Laserové zákroky mají mnoho podob

Moderní estetická medicína nabízí různé typy zákroků. Velmi oblíbené jsou ty, které pomáhají omlazovat pleť, odstraňovat vrásky, odstraňovat výrůstky nebo eliminovat drobné žilky v obličeji. Pojďme si je popsat trochu blíže.

medicína

Laserové omlazení pleti

Takzvaná laserová rejuvenace je metoda, při které se pomocí laseru prohřívá podkoží a tím se pokožka vypíná, prokrvuje se a udržuje se její elasticita. Zákrok pomáhá také při stahování pórů, zjemňování drobných vrásek a zpevňování pokožky. Laserové omlazení pleti se využívá jako prevence před ochabováním pleti nebo se může kombinovat s dalšími podobnými zákroky. Více o laserovém omlazení pleti zde.

Odstranění žilek v obličeji laserem

Rozšířené žilky neboli venektázie mohou působit v obličeji rušivě. Nejčastěji se vyskytují v okolí nosu nebo na tvářích. Jejich vznik je zapříčiněn snížením kvality elastických vláken ve stěně žil, které tím ztrácejí pružnost, hormonálně nebo nezdravým životním stylem. K laserovému odstranění žilek v obličeji se využívá velmi účinný cévní laser NdYAG, který přesně zaměří žilku zasáhne. Žilka je zatavena a postupně se vstřebá až vymizí. Zákrok je někdy nutné zopakovat k zesílení efektu. Více o odstranění žilek laserem zde.

Odstranění kožních výrůstků laserem

Pro odstraňování kožních výrůstků (fibromů, xantelazmat, bradaviček apod.) se využívá vysokovýkonný CO2RE laser, který postupně odpařuje zaměřenou tkáň a povrch dohladí tak, aby byl hladký a vypadal esteticky příznivě. Více o odstranění kožních výrůstků laserem zde.

Další laserové zákroky

Laserové ošetření se využívá i pro další řadu zákroků, jako je odstranění akné, laserová depilace, odstranění pigmentací, odstranění tetování nebo odstranění žilek na nohou.

Buďte krásná – přečtěte si našich 5 tipů pro váš obličej.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle