U interiérových dveří Porta Doors najdete kombinaci odolnosti a krásy

U interiérových dveří Porta Doors najdete kombinaci odolnosti a krásy - InMagazin.cz Kategorie: BYDLENÍ

Kvalitní interiérové dveře dodají vašim interiérům eleganci a styl. Zaměřte se na spolehlivé dveře od značky Porta Doors a užívejte si dokonalost a odolnost dřevěných dveří každý den.



Interiérové dveře jsou nedílnou součástí každého interiéru a s jejich pomocí můžete doladit atmosféru celého prostoru. Je potřeba, aby dveře byly nejen funkční, ale také designově zapadly do zamýšlené koncepce.

Značka Porta Doors nabízí širokou škálu interiérových dveří určených pro běžné uživatele i náročnou klientelu. Na výběr máte z více než 30 typů dveří v různých provedeních. Díky tomu si můžete vyladit domov, kancelář nebo provozovnu do posledního detailu.

Interiérové dveře Porta Doors pro vás má v nabídce prodejce Plancher, který se specializuje právě na prodej dveří určených k vnitřnímu využití. Prohlédněte si celou nabídku nebo po předchozí domluvě navštivte showroom v Praze, kde si dveře můžete prohlédnout osobně. Celá nabídka dveří také online ZDE.

Vlastnosti interiérových dveří Porta Doors – splní i vaše náročné požadavky

Značka Porta Doors si zakládá na vysoké kvalitě všech výrobků, proto si můžete být jisti, že u všech typů dveří najdete vysokou odolnost, dokonalé zpracování a dlouhou životnost. Konstrukce dveří vychází z rámu tvořeného převážně vrstveným borovicovým profilem doplněným o prvky z překližky a dřevotřísky. Dveře si tak zachovávají kvality masivních dřevěných dveří, ale jsou mnohem lehčí a nabízejí různé typy povrchových úprav.

Povrchovou úpravu dveří Porta Doors si můžete zvolit buď ve formě dýhy, laminátu nebo folie. Dýha nabízí příjemný a reprezentativní povrch, laminát si pořiďte, pokud budou dveře vysoce zatížené a hrozilo by jejich odření a folii zvolte na dveře, které budou v méně zatěžovaných prostorách.

Vzhled dveří je důležitý a musí lahodit vašemu oku

Každý má jiný vkus, což výrobci dobře vědí. Proto najdete u dřevěných interiérových dveří Porta Doors rozmanité dekory od bílých dveří, přes pískové, béžové, kakaové, světle hnědé nebo tmavě hnědé zabarvení až po černé interiérové dveře. Nejčastěji se vyskytuje dekor dřeva v provedení dub, ořech nebo javor. Na své si ale přijdou i milovníci exotičtějších dřevin jako je wenge, mahagon nebo limba.

Aby byla nabídka opravdu ucelená a dveře Porta Doors se daly využít opravdu v celém interiéru, najdete zde jak dveře plné, tak dveře prosklené. Plné dveře využijete tam, kde chcete zachovat soukromí a prosklené dveře zase tam, kde potřebujete nechat proudit světlo.

Co dalšího mají splňovat pořádné interiérové dveře? To se dozvíte v tomto článku.

Typy dveří Porta Doors – pro každý prostor to pravé

Rozmanitost interiérů a jejich uspořádání ovlivňuje to, jaký typ dveří se pro dané místo hodí. Dveře Porta Doors se vyrábějí v několika provedeních:

  • Podle způsobu otevírání zvolte dveře pravé nebo levé.
  • Podle prostorových možností sáhněte po dveřích otočných, dveřích posuvných podél zdi nebo do pouzdra, případně po dveřích skládacích.
  • V případě speciálních požadavků na požární odolnost, bezpečnost nebo protihlukovost si vyberte ze speciálních interiérových dveří.

Bohatou nabídku dveří Porta si můžete prohlédnout a případně i zakoupit ZDE.

Nechte za sebe rozhodovat svoje srdce a zvolte si interiérové dveře Porta Doors, které budou spojnicí i dělícím prvkem v klasických, moderních i retro interiérech.

Přečtěte si také:

Vinylové podlahy jsou IN! Poradíme, jaké vybrat


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle